Aha aha, to me zanimalo, čudno mi bilo ono rankedi otvoreni a nigdje ne piše da je preseason tj. nigdje nije napisano kad počinje ili da je počeo.
Zanima me jeli igra tko Fioru, čini mi se kao ogromno podcijenjen champ. Skužio sam to u jednog rankedu gdje smo apsolutno usrali sve što se moglo usrat. Na početku idemo invade-at i dođemo do njihovog blue-a (ja bio Fiddle) i vidimo da i oni nama invade-aju blue i ajde da ga uzmem i idioti me ostave svi i dođe riven sa top-a i ubije me. Znači katastrofa start, nemam blue i exp na nuli. Rekoh idem na red šta drugo, dođem tamo i Jarvan me ubijem. Rekoh gdje je ta 20 min... bot gubi, Jarvan 10 level, ja doslovno 3. level i ne smijem u svoju džunglu uć. Top gubi i Fiora ima 2 killa protiv Syndre. Malo kasnije gankaju Jarvan i Riven Fioru i ona uzme tripl.. gledam i ne vjerujem. Kasnije smo svaki team fight pobjeđivali, ništa im nije značilo što im je adc ili Riven nafidani kad ih je Fiora spustila ispod 20% hp-a a i ako ih nije odmah i ubila a naravno i mi smo tu, ostali četvorica koji zajedno imamo dmg kao veliki minion

Uglavnom, iskrijala je cijeli game, zalevala se u njih 4 gdje su svi bježali.