Citiraj:
Autor gin.tonic
Dok sam imao reklamaciju mobitela, predao sam uređaj u Tele2 poslovnicu, djelatnica je pregledala mobitel i napisala da nema fizičko oštećenje, uz to mobitel na sebi imao screen protector s jednom crtom...
Došao mobitel sa servisa i serviser je napisao da uređaj ima oštećenje na ekranu  (imao je par dodanih ogrebotina)
Stvarno ima zanimljivih ljudi tamo 
|
Kao što ću sada i priložiti.Pvi puta kada sam odnesao mobitel u tele2 čovjek koji ga je zaprimio je lijepo napisao sve na papiru,kako nema nikakvih vidljivih oštećenja;gledan je i ekran.
Telefon se prvi puta vrati nakon 10 dana i nakon što ga upalim,točnije na svijetlu vidim crtice na ekranu.
Zanimljiva je stvar što mi žena sa info pulta Agram servisa govori kako je njima na papiru pisalo da je mobitel izgreban,točnije oštečen.

Prije li nego sam telefon slao drugi puta,ovi iz tele 2 se ograđuju.
Krasno je to što više niti ovlaštenim tjelima nemogu vjerovati.
http://i44.tinypic.com/kagwgo.jpg
Zajebao sam se drugi puta kada sam ga slao,no što ja sada tu mogu učiniti?Telefon je snimljen prilikom slanja drugi puta...Kako se ograditi ukoliko telefon nedaj bože dođe oštećen,a tako me strah toga.
Što ako mi telefon i drugi puta dođe uništen-oštećen?Nositi će ga poštar HP expressom,a nemogu ga otvoriti pred poštarom i reći da ga ne želim primiti?Najrađe bi im otišao u Zagreb i tražio nadležne.
Znači,uz to što se moram brinuti hoće li telefon biti "popravljen"i čekati ga abnormalno dugo,te hoće li normalno funkcionirati nakon popravka ja moram brinuti hoće li mi telefon doći ponovno oštećen.....
Svim djelatnicima Agram servisa skidam kapu i dajem naklon do poda!