View Single Post
Staro 13.11.2013., 16:47   #654
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Hvala na savjetu, no nemam oc-anu grafu kao ni proc. Nekoliko testova stabilnosti (burn-in) su prošli do kraja. Ja sam odmah posumnjao u ispravnost hardvera, no nakon tih testova sam se zapitao kako to da sve ostale igre koje imam (legalno kupljene btw, svi patchevi gore) rade bez problema s nekakvim AMD driverima (česta stvar diskusije, još od vremena BF:BC2) ili OC-a i sl.

BF sam kupio za sebe, šogora i curu ja imam i7+7970, šogor i5+7770, cura i3+GTX660, svi imamo iste probleme. Većinom smo u istom que na istim serverima (pratimo se) i svima nam se događaju random problemi. A vidim i po forumima breg ljudi se žali na sto stvari. Žao mi je kaj se to događa jer je igra odlična i princip igranja je ono što nema nitko drugi i to je ono što cijenim, nema yolo kao u cod-u nego treba koristiti mozak+skill. A s druge strane što mi sve to vrijedi kad to ne mogu dati na mapi jer se game vrti grozno.
Dobro pa si nam napisao koje windowse imaš, koje drivere koristiš, igraš preko žičane ili bežične veze, i tak to, znaš, relevantne stvari za pokušat pomoć
Inače, ako nisi probao, 13.11 beta8 radi flawless sa 7970 i bf4
Druga stvar, ekipa te je pitala za oc jer je bf4 prva igra koja extremno iskorištava i proc i grafu, i masu ekipe je skidalo oc dolje za koju stepenicu, upravo zbog toga. I zato je blesavo pitanje 'kako sve druge igre rade' kad sve druge igre nemaju toliku utilizaciju jezgri proca i samog gpu-a.
Obično je velika većina problema, još od doba bc2, pa se nastavilo i sa bf3, lokalni problem, tj do korisnikove konfiguracije - neadekvatni driveri, neupdejtan punkbuster, prestrog firewall, uključen upnp u ruteru, av blokira .exe od igre, neupdejtani windowsi, integrirana zvučna (issue sa realtekicama i punkbusterom), itd., da ne nabrajam sve.

Citiraj:
Autor BsClocked Pregled postova
fanboy ,nedovršene zbagane igre.
Dečec, ako misliš vrijeđat, od.... u skokovima Idući put pročitaj što sve igram atm, pa onda drobi te svoje pubertetske nebuloze
Ja nemam problema s igrom, nit me disconnecta, niti ima frejmdropove, niti rušenja između map changea, i što bih i ja trebao pričat da je nedovršena ili zbuggana igra? Ako misliš pisat na razini bug foruma i laprdat i vrijeđat, reci, ima ignore na forumu, hvala Bogu, upravo za takve neartikulirane.
Ako posjeduješ igru, stavi nick, pa da vidimo igraš li uopće ili si samo još jedan wannabe troll u nizu...