Citiraj:
Autor Guls
Hvala na savjetu, no nemam oc-anu grafu kao ni proc. Nekoliko testova stabilnosti (burn-in) su prošli do kraja. Ja sam odmah posumnjao u ispravnost hardvera, no nakon tih testova sam se zapitao kako to da sve ostale igre koje imam (legalno kupljene btw, svi patchevi gore) rade bez problema s nekakvim AMD driverima (česta stvar diskusije, još od vremena BF:BC2) ili OC-a i sl.
BF sam kupio za sebe, šogora i curu  ja imam i7+7970, šogor i5+7770, cura i3+GTX660, svi imamo iste probleme. Većinom smo u istom que na istim serverima (pratimo se) i svima nam se događaju random problemi. A vidim i po forumima breg ljudi se žali na sto stvari. Žao mi je kaj se to događa jer je igra odlična i princip igranja je ono što nema nitko drugi i to je ono što cijenim, nema yolo kao u cod-u nego treba koristiti mozak+skill. A s druge strane što mi sve to vrijedi kad to ne mogu dati na mapi jer se game vrti grozno.
|
Dobro pa si nam napisao koje windowse imaš, koje drivere koristiš, igraš preko žičane ili bežične veze, i tak to, znaš, relevantne stvari za pokušat pomoć

Inače, ako nisi probao, 13.11 beta8 radi flawless sa 7970 i bf4

Druga stvar, ekipa te je pitala za oc jer je bf4 prva igra koja extremno iskorištava i proc i grafu, i masu ekipe je skidalo oc dolje za koju stepenicu, upravo zbog toga. I zato je blesavo pitanje 'kako sve druge igre rade' kad sve druge igre nemaju toliku utilizaciju jezgri proca i samog gpu-a.
Obično je velika većina problema, još od doba bc2, pa se nastavilo i sa bf3, lokalni problem, tj do korisnikove konfiguracije - neadekvatni driveri, neupdejtan punkbuster, prestrog firewall, uključen upnp u ruteru, av blokira .exe od igre, neupdejtani windowsi, integrirana zvučna (issue sa realtekicama i punkbusterom), itd., da ne nabrajam sve.
Citiraj:
Autor BsClocked
fanboy ,nedovršene zbagane igre.
|
Dečec, ako misliš vrijeđat, od.... u skokovima

Idući put pročitaj što sve igram atm, pa onda drobi te svoje pubertetske nebuloze

Ja nemam problema s igrom, nit me disconnecta, niti ima frejmdropove, niti rušenja između map changea, i što bih i ja trebao pričat da je nedovršena ili zbuggana igra? Ako misliš pisat na razini bug foruma i laprdat i vrijeđat, reci, ima ignore na forumu, hvala Bogu, upravo za takve neartikulirane.
Ako posjeduješ igru, stavi nick, pa da vidimo igraš li uopće ili si samo još jedan wannabe troll u nizu...