Citiraj:
Autor esc
edit:ako imate problema sa teksturama i rušenjem igre provjerite si stabilnost oc-a grafičke i procesora,igra jako opterećuje
|
Hvala na savjetu, no nemam oc-anu grafu kao ni proc. Nekoliko testova stabilnosti (burn-in) su prošli do kraja. Ja sam odmah posumnjao u ispravnost hardvera, no nakon tih testova sam se zapitao kako to da
sve ostale igre koje imam (legalno kupljene btw, svi patchevi gore) rade bez problema s nekakvim AMD driverima (česta stvar diskusije, još od vremena BF:BC2) ili OC-a i sl.
BF sam kupio za sebe, šogora i curu

ja imam i7+7970, šogor i5+7770, cura i3+GTX660, svi imamo iste probleme. Većinom smo u istom que na istim serverima (pratimo se) i svima nam se događaju random problemi. A vidim i po forumima breg ljudi se žali na sto stvari. Žao mi je kaj se to događa jer je igra odlična i princip igranja je ono što nema nitko drugi i to je ono što cijenim, nema yolo kao u cod-u nego treba koristiti mozak+skill. A s druge strane što mi sve to vrijedi kad to ne mogu dati na mapi jer se game vrti grozno.
U drugu ruku, kaj sad, kaj je tu je, nema koristi od plakanja, no ovo zbilja nije fer prema ljudima. Dice je sam priznao da je prerano za izdavanje igre, no eto, kad lova šuška, nema zafrkancije. I tako dobiješ poluproizvod kojeg si platio par sto kuna. Baš šteta, igra ima ogroman potencijal kojeg je prepoznalo mnogo gamera. Držim fige da to čim prije poprave.