Citiraj:
Autor MAGARAC
Nisam te nist pito, niti bilo koga.
|
Znači, došao si na FORUM, u temu o TIMSKOJ igri, i nisi pitao ništa nikoga?

Baš ti je nickname realdeal.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Samo sam izrazio misljenje da je igra u biti obicno genericko smece i to debelo precijenjeno. Mislim da imam pravo s obzirom da sam dal neku lovicu, srecom jako malo.
|
Nigdje ne pročitah u tvom postu nešto o 'generičkoj igri' nego samo kako plačeš kako te samo vozila ubijaju

Znaš storiju o mišljenju
Citiraj:
Autor MAGARAC
Nismo bas svi tolki moroni da nam treba objasnjavat kak se sve moze igrat BF4 i kakvi modovi postoje itd..
|
Pa ne bih se baš složio, očito da nisi znao uključit u searchu conquest domination i odigrati inf. only mod, obzirom na ovaj plač 12godišnjeg cod playera -
Citiraj:
Autor MAGARAC
Od deset smrti 5 puta me ubije helic, 2 puta me neko snajpa sa pol kilometra, 2 puta me ubije tenk ili nest slicno i jednom se mozda nade netko tko me skine sa puskom ili necim slicnim kaj se puca s ramena.
|
Citiraj:
Autor MAGARAC
Probal sam igrat timski BF3 i nije to za mene. Neki to dozivljavaju malo preozbiljno i neda mi se to slusat...
|
Da, probao si, došao si na TEAMSPEAK, igrati TIMSKU igru, i ŠUTIO SI, nisi pričao, i još si igrao kao lone wolf, gj man

Sad ti nama reci ko je tu lud, ti koji dođeš na FORUM iznosit mišljenje i bahato još napišeš da 'nisi ništa nikog pitao'

, i ideš igrati timsku igru sam, ili nas 20 tu s foruma koji se zabavljamo i igramo timsku igru zajedno svaki dan?
Hahahha, the Lik