View Single Post
Staro 13.11.2013., 06:33   #8
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Orion Prime Pregled postova
Ja sam u sesvetskom kraljevcu ( oko 10 km od centra zagreba)
Prvu godinu dana sam bio zadovoljan oko 2mbs download 1mbs upload ping je bio u granicama normale 120ms . Ono sto sam odmah primijetio daje signal nestabilan , što je glavni uzrok pada brzine. Ili pucanja konekcije. No u zadnje vrijeme iako nisam dirao polozaj usb sticka imam ooko 200 ms-a koji u intervalima raste do 10 000 msa.. brzina je od 0.13mbs - 0.5 mbs dwonload i 0.18 upload....

Kod mobilnog interneta nikad nisi na zelenoj grani ali dobra stvar je sto mozes prekinuti ugovor zakonski ako internet usluga padne ispod svih norma i nemogu te tjerati da ispostujes ugovornu obvezu.. barem ne na sudu.

Ti odluci .. ako ims opciju uzeti hard line ... go for it!
Bio si u 2013. na 3G zadovoljan sa 2Mb/s downloada i pingom od 120ms koji više i nije baš normalan na 3G u nikakvim granicama osim valjda kod telaca ali oni oduvijek imaju najveći ping..... Jesi sa čime provjerio kakav ti je signal u sobi prije uzimanja? Naravno da nisi makar sa mobitelom kvragu 2Mb/s nije normalno 120ms nije normalno to je bilo prije nekoliko godina nešto je i napredovalo od tada ne stoje mreže ni stickovi ni mobiteli na mjestu.....
Old friend je offline   Reply With Quote