Citiraj:
Autor MAGARAC
Igral sam BC2 prije nego sto sam dobio ovo i BF4 mi je nakon toga tesko sranje, meni. Bilo kakav pokusaj normalnog igranja je uzaludan. Pucat iz neke puske nema smisla i sve se svodi na helice, bombe, tenkove, kampanje, podmetanja i razne gadosti. Svega ima osim "muske" igre. Opcije i meniji oko multija su otisli korak, dva nazad. Nebi ni igral tak skoro da mi sogi nije uvaljao Box i neopisivo sam sretan sto nisam iso kupovat premiume za velke novce jer to me ne vrijedi te novce da ga hebes. Od deset smrti 5 puta me ubije helic, 2 puta me neko snajpa sa pol kilometra, 2 puta me ubije tenk ili nest slicno i jednom se mozda nade netko tko me skine sa puskom ili necim slicnim kaj se puca s ramena. Suze mi idu kad se sjetim mapa sa BC2 i opcenitog feelinga u toj igri. Znam da nije BF ali opet bas da mora bit takav kaos ko ovo, ne mora.
|
Normalno igranje bf-a je conquest large, koji naravno uključuje sva moguća vozila na mapi. To što to tebi nije normalno, tvoj problem

, ali to je poanta bf franšize - bojno polje - avioni, tenkovi, ifv-ovi, mobile aa, attack chopper, scout chopper, jeepovi, snajperi, medici, supporti, reconi....
Ako ti to ne paše, imaš conquest domination, koji je inf only mod i praši, samo sa takvim stavom, tamo ćeš opet whineat kak te ekipa prelako ubija, budući da ima ekipe koja visi samo na tom modu i kad igraš protiv takvih izgleda kao da igra rambo protiv kermita....