View Single Post
Staro 13.11.2013., 00:06   #635
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Eeee koji car Battlefield 4 Angry Rant! EA FIX YOUR GAME!

Dobrim djelom se slazem sa njim

Jel ko zna kakvo je stanje sa konzolama, tj jel one pate od bugova i koliko su cesti (mislim na doticni BF4)?
http://www.gamefront.com/ea-battlefi...gb-xbox-360-s/

Ovo je poprilican problem i zajeb za sve vlasnike XBoxa bez HDDa. Nigde nije pisalo da igra nece radit na flashu nit je itko znao. Tak da je masu ljudi moralo pokupovat HDDove za XBox koji nisu ni jeftini.

Igral sam BC2 prije nego sto sam dobio ovo i BF4 mi je nakon toga tesko sranje, meni. Bilo kakav pokusaj normalnog igranja je uzaludan. Pucat iz neke puske nema smisla i sve se svodi na helice, bombe, tenkove, kampanje, podmetanja i razne gadosti. Svega ima osim "muske" igre. Opcije i meniji oko multija su otisli korak, dva nazad. Nebi ni igral tak skoro da mi sogi nije uvaljao Box i neopisivo sam sretan sto nisam iso kupovat premiume za velke novce jer to me ne vrijedi te novce da ga hebes. Od deset smrti 5 puta me ubije helic, 2 puta me neko snajpa sa pol kilometra, 2 puta me ubije tenk ili nest slicno i jednom se mozda nade netko tko me skine sa puskom ili necim slicnim kaj se puca s ramena. Suze mi idu kad se sjetim mapa sa BC2 i opcenitog feelinga u toj igri. Znam da nije BF ali opet bas da mora bit takav kaos ko ovo, ne mora.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.11.2013. u 00:37.
MAGARAC je offline   Reply With Quote