View Single Post
Staro 16.07.2005., 14:02   #15
BYZZY
Premium

BYZZY's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Originally posted by MRKONJA
Pa di je onda u svemu tome 6.66?
Odgovor: U renameanom folderu Gdje su se u originalu nalazili 5.10 ili 6.14 verzije drivera.
Opet se sramotiš svojim izjavama,pametovanjima i duplim acountima na forumu. Ako te ovaj forum tolko zanima bar budi korektan ako prema nikome drugom onda prema samom sebi jer laganjem i preseravanjem,nikome ne lažeš osim samome sebi

Malo koga zanima dal imaš celerona na 700mhz ili fx-55 na 4000ghz.Svi bi mi htjeli mrcine od kompova ali ako neko nema financijeske mogučnosti neće mu niko zamjeriti što nema komp vrijednosti 200000kn.
PS.Šta je bilo sa FX-om i sli-em od 6800
Gle,ti nemozes prihvatiti da si se sj*bo..Ja sam instalirao taj driver,to sto pise 5.10 i 6.14 je valjda zbog toga sto jer diver za nForce4..Rekao sam ti,probaj pa ces vidjeti da se moze.

Sto se tice tvojih tvrdnji da sam ja Prokloker/noob mogu ti jedino reci da ako ti prepoznajes ljude po mjestu stanovanja onda si stvarno...

E da:JA NISAM ni jedan od njih dva.BTW cudim se kak vec nisi letvu osudio da je jedan od njih,on je isto iz Pitomace.

I jos:Vidi se da imam jako dobru konfu u sigu i stalno se hvalim s njom,obaram 3DMark rekorde,platio sam ju 500000kn...

Asus K8N#Sempron 300x8@1.4V#1x512 G.E.I.L@2.5-4-4-8 1T#Radeon 9550SE#Seagate Barracuda 80Gb
BYZZY je offline   Reply With Quote