View Single Post
Staro 12.11.2013., 15:31   #11
MP7
Premium
Moj komp

MP7's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@ Pupo
Što se cifre tiče...išao sam na to da mi sve skupa makar i dođe do onih cifri, jer pošto po toj i toj cijeni napravim kućište onda sam rekao obnovit ću si i vodeno i kupit ostale điđe miđe vezane uz modding i kad sve to zbrojim možda dođem do onih cifri, inače da sam išao masno platit jedno od onih kućišta ne bi mi ostalo ništa za obnavljanje vodenog i sve skupa.
Uostalom Obsidiani dođu preko 2 milje ako se dobro sjećam, a za moje preference ovo će mi kućište bit i bolje od bilo kojeg Obsidiana.
Nažalost veća kućišta su jako skupa, oni od Mountain Modsa su odlični ali isto skupi, i još neka druga da sad ne nabrajam...
Da nije baš najidealniji materijal, pazit ću ga neće bit nekih grebanja i to samo je malo osjetljiv na prašinu, tj. dosta se poznaje, trebat će se čistit konstantno

@ fanATIk
Nisam želio stavit sve slike ono u jedan post da ne bude u jednom postu ono milijun slika, evo sad idu zadnje...od sad na dalje će ić slike baš kao pravi worklog, jer za sad mi je sve u stand by-ju, planiram napravit i backplate za grafičku, još moram neke sitnice i slovenije naručit i tako....malo će bit čekanja do novih slika

MP7 je offline   Reply With Quote