Citiraj:
Autor WraGG
Čitam ovo i vidim da si ti ono što mi serviseri nazivamo "mušterija iz pakla" 
Dragi moj forumski kolega, ma koliko tebi to čudno bilo, ti nisi jedini koji je svoj telefon toga dana poslao na servis u Agramservis. Dečki gore dnevno odrade cca 600 različitih uređaja i vjeruj mi da nemaju ništa protiv tebe osobno pa ti ne žele popraviti telefon.
|
Citiraj:
Autor WraGG
Ažuriranje sustava nikako nije isto sto i hard reset. Greška u SW dijelu uređaja je jako čest uzrok kvara kakvog si naveo i lako moguće da je dotični serviser bio uvjeren da je time rješio problem. Nakon svakog servisa, uređaji se testiraju 24 sata minimalno, te vjerujem da takvo mišljenje kolege servisera nije bilo bezrazlozno. Sto se kasnije desavalo, ne zelim komentirati jer scenarija ima mnogo.
|
Ajde molim te kolega serviser, daj mi objasni boldano. Ja ne znam koliko u Agramu ima servisera, vjerojatno dosta, posto su velika firma i uspiju dnevno obradit 600 uređaja i svaki uređaj testiraju 24 sata
Jednostavan račun je: 600 uređaja dnevno X 24sata za testranje=14 400 sati testiranja.
Pretpostavka je da ima 50 servisera; 14 400 / 50 = 288 sati svaki serviser testira servisirane uređaje. Radni mjesec ima 180 sati, znači serviseri samo na testiraje uređaja potrose 1,6 mjeseci

Kolega seres koliko si dugašak i širok
Mislim da smo se svi načitali problema sa mobitelima koji idu u Agram servis, dodju sa problemom, vrli serviseri naprave azuriranje sustava i posalju uređaj nazat. Ni ne upale ga, jer ga da upale vidjeli bi da je problem jos i dalje prisutan, ali po tvom testiraju ga 24 sata

Moze malo objasnjenje?
Nadalje, koji sad kujac svi pisu svoja iskustva sa Agramom? kog to zanima? Kako to moze pomoć pokretaču ove teme? Ovo sve vise lici na bug forum.
Agram je ogroman servis, i dnevno prođe citiram:"600 uređaja" sa 600 vlasnika. Naravno da je 590 zadovoljno uslugom i naravno da je preostalih 10 nezadovoljno, sto zbog problema u svojim glavama, sto zbog toga sto ih ovi u servisu sjebu.