Citiraj:
Autor Mirko.CroCop
Gospodinu je bilo neshvatljivo da novi vlasnik portala nema ništa s tim što je stara firma imala neku nagradnu igru prije godinu dana.
|
Nije neshvatljivo da nakon opetovanih blokada i trenutne koja traje vec 133. dan, uz nepredano financijsko izvjesce za 2012. godinu, Alan S. otvara novu firmu (koja je trenutacni "vlasnik" portala) i nastavlja raditi dalje - blazeni kapitalizam i drustvo ogranicene odgovornosti. Ni prvi, ni zadnji, greske nema.
Ono sto je kretenski je prica u kojoj zbog 150kn kompromitiras cijeli projektic, jer ako je "novi vlasnik" (pravno, svakako) preuzeo vlasnistvo nad portalom, molim te da o tome obavijestis Carnetov DNS, obzirom da "novi" vlasnik uredno koristi domenu "starog" vlasnika, sto je IIRC protivno pravilima Carneta. Pa te prica od 150kn kosta potencijalnog gubljenja domene, 600kn zakupa nove i jos tko zna kakvih peripetija; a Slavko je gladan, Porezna i Inspektorat te ceka na volej za svaku pyzdariju - ovakva reklama ti ne treba, vjeruj mi, 150kn je preskupo.
Zaista prijateljski savjet. Mislim, mene boli oko za vas spor, tko je u pravu ili tko nije, ali smatram da su daleko vremena kad ces s ovakvom kurcevitoscu ista postici, obzirom da je prica u 30 sekundi nalijece na nekoliko ozbiljnih felera gdje te moze sljedovati simpatican broj novaca u kazni za pravnu i odgovornu osobu. Zbog gluposti. Mogao si poslat PM tipu, dat mu USB stik od par gigabajta koji te kosta 30kn, on bi vjerojatno napisao sljedeci post da ste rjesili problem i klupko se prestaje razmotavati. Ovako zivciras ekipu, a velim, mislim da ti/vam to ne treba.