Citiraj:
Autor Matta
Ako vec nekog citiras onda bar citiraj onako kako je covjek napisao i ne vadi rijeci iz konteksta.
Riječ "igrice" je covjek koristio samo jednom i to da kaze da se mob gasi nakon sat vremena igranja igrice.
Riječ paraliziran je koristio NEVEZANO za igrice nego da dočara kako ga servis j*e*b*e vec danima.
Ili pročitaj sve sto je covjek napisao pa onda komentiraj ili nemoj komentirati nikako, pogotovo ako je offtopic i to takav da vrijedjas postera. 
|
Ko prvo,ne kužim kakva paraliziranost...kad je moj išao na servis,dobio sam zamjenski obični i nisam bio hendikepiran i paraliziran,dapače,produktivnost mi se POVEĆALA zbog duljeg trajanja baterije...jer ono šta svaki iole normalni čovijek radi kad ima svoju firmu je javlja se na pozive i eventualno mailove i SMSove....a svi znamo koji je mob tu dovoljan. Nema mjesta dramaturgiji i neznam čemu.
Drugo,ako ne shvačaš da je ovaj post s registracijom člana 5min prije njegovog pisanja stvar furstracije,olajavanja,potencijalno i laži,onda se zapitaj za svoj IQ i racionalnost. Čudi me uopće šta se daju ovakvi postovi objavljivati na ovome forumu....aj da je od nekog provjerenog člana....ali ovak se biloko može registrirat i prvim postom olajavat konkurenciju.