View Single Post
Staro 11.11.2013., 17:29   #22
Mirko.CroCop
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2013
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Isto je tako logično da ako je došlo do nesporazuma na to ne reagirate bahatim i uvredljivim komentarom nego iznesete svoju stranu, budete ljubazni i riješite problem na obostrano zadovoljstvo. Bavite se poslovanjem preko interneta a ne shvaćate da će ljudi, naravno, iskoristiti sva sredstva kako bi upozorili druge kupce na potencijalno problematične trgovine i pritiskom na kraju i dobili ono što žele. Poslovnost Vam je na nevjerojatno niskoj grani. Što onda radite po cijele dane kad ovako jednostavno probleme niste sposobni adekvatno riješiti. O čemu pričamo?

Edit-iznimno je bahato kupcu reći da priča gluposti, kad očito ne priča gluposti nego ima problem. Zašto bi on morao pratiti vlasničku strukturu neke internet trgovine. Ako ste u vlasništvo dobili web stranicu koja je i prije djelovala pod istim imenom zašto uopće pretpostavljate da je kupac morao biti informiran o tome. Osim toga, zlatno pravilo trgovine je da je kupac uvijek i pravu. Da ste na njegov oštar nastup odgovorili ljubaznošću to bi sigurno bolje izgledalo u očima ostalih kupaca nego ovo. Nekoliko postova na još par foruma i možete se pozdraviti sa poslovanjem, jer boljih trgovina od vaše ima na bacanje. I jeftinijih i s boljom kvalitetom usluge. I najbolje od svega je što Vi ne shvaćate da nije poanta u tih pišljivih 150kn nego u načinu na koji nastupate prema ljudima.

Sve stoji, ali on je dobio mail da je narudžba otkazana i onda se od nikud pojavio s paljbom po fejsu... Dakle mi svi jako dobro razumijemo ovo što ti sada tu govoriš. I slažem se s tobom, ali nije način da se na post o nekom laptopu čovjek iživljava da mi navlačimo kupce za nos. Mislim stvarno.

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Fascinira me kako je par scrinšotova dovoljno. Ajmo sad okrenut priču tu lokalno: zaposli mene XYZ u svojoj trgovini, meni loš dan i ja po istom algoritmu sredima par njegovih mušterija .

Ne kažem niti branim ovu liju ali ne moš u digitalnom svijetu znat ko prije ko plaća.

Iskreno ne kužim pretjerano niti ovu diskusiju preko foruma jer baš da sa par foruma možeš srušit web-shop malo sutra, ili da postavim pitanje kakav je to onda web-shop ako ti par pojedinaca preko foruma može srozat isti? Onda je evidentno usluga problem.

EDIT: uostalom ima tu po forumu i drugih web-shopova koji su imali ozbiljnih zavlačenja, propusta, bahatosti ... pa još nisu propali - web-shop ima jeftiniju uslugu i fajrunt. Sve iznat: poput razgovora sa živom osobom je bonus po meni.
Poštujemo komentar, nama je stalo do mišljenja svakog pojedinca!

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 11.11.2013. u 17:32. Razlog: bez duplih postova; koristiti edit i multiquote
Mirko.CroCop je offline   Reply With Quote