View Single Post
Staro 11.11.2013., 17:27   #21
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Fascinira me kako je par scrinšotova dovoljno. Ajmo sad okrenut priču tu lokalno: zaposli mene XYZ u svojoj trgovini, meni loš dan i ja po istom algoritmu sredima par njegovih mušterija .

Ne kažem niti branim ovu liju ali ne moš u digitalnom svijetu znat ko prije ko plaća.

Iskreno ne kužim pretjerano niti ovu diskusiju preko foruma jer baš da sa par foruma možeš srušit web-shop malo sutra, ili da postavim pitanje kakav je to onda web-shop ako ti par pojedinaca preko foruma može srozat isti? Onda je evidentno usluga problem.

EDIT: uostalom ima tu po forumu i drugih web-shopova koji su imali ozbiljnih zavlačenja, propusta, bahatosti ... pa još nisu propali - web-shop ima jeftiniju uslugu i fajrunt. Sve iznat: poput razgovora sa živom osobom je bonus po meni, i još ako ti dolazi roba na vrijeme ili je korektan webshop pa ti kaže za koliko će doć a ne da zavlači ....

Al budimo iskreni: kod određenog postotka ljudi pali taj pristup: evo samo što nije, ma na putu je, doć će itd. čak i bolje nego da im se kaže - čekat ćeš od 15-30 dana (ili manje, karikiram, ovisi otkud ide roba).
Forace je offline   Reply With Quote