View Single Post
Staro 11.11.2013., 17:25   #1565
juky
Registered User

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Za svaki slučaj prvo snimi trenutne postavke (konfig) iz uređaja + odradi onaj Decrypt,
tako ćeš se lako "vratiti" ako bude trebalo - samo ubaciš nazad snimljeni konfig,
dekriptirani ti pomaže da usporediš, sam prepraviš konfig ...
Hvala, jednom mi je odradio decrypt ok, dalje neće.... (linux preko wine-a), morat ću na windowsima. Ako dekriptirani file prepravim, da li ga treba kriptirat prije vraćanja ili ne? Da li se može?

EDIT:
Uspio opet preko wine-a na linuxu, samo sam trebao maknut signfile prije. Decrypter rules.

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Sa tim novim postavkama potpuno ti je otvorena konfiguracija VoIP-a. Ako ti router ne povuce automatski sve tvoje postavke nakon spajanja sa tim otvorenim postavkama, morat ces sve vrijednosti upisat sam.

Svoje vrijednosti potrebne za konfiguraciju VoIP-a mozes saznati prije nego ista mijenjas. Spremi kako ti je kolega savjetovao svoje postavke, pronadji ovdje u temi potrebni programcic za dekriptiranje postavki, dekriptiraj i iscitaj sve u vezi VoIP-a i ims-a. (SX snima postavke u kriptiranom formatu pa takvi nisu upotrebljivi) Ono sto trazis su vrijednosti zapisane oko "ims@t-com" dijela.
Hvala, onda probam otključat čim dekriptiram spremljeni konfig kako spada.

Hvala obojci, javim se ja još

Dodatno, da li treba u 'active_configfile' koji otključava ruter promjeniti iz prve linije '

Ili to nema veze?

Ustvari je li bitno samo dobit ssh pristup, pa onda opleti? Ili ima još stvari koje su u configu bitne?

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 11.11.2013. u 21:59.
juky je offline   Reply With Quote