View Single Post
Staro 11.11.2013., 17:14   #17
Mirko.CroCop
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2013
Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Pa dobro: "pokušava iskoristiti kupon", on gore piše "više puta naručio nešto" - shvatili smo da nije platio, tj. da nije došlo do novčane transakcije ali šta je na kraju bilo sa famoznom naruđbom?
Gospodinu je bilo neshvatljivo da novi vlasnik portala nema ništa s tim što je stara firma imala neku nagradnu igru prije godinu dana.

Poruka je poslana gospodinu nek dođe kod nas dat ćemo mu mi 150,00 kn iz svog džepa ako je to tolika tragedija.
Plus toga obaviješten je da ti proizvodi nisu više raspoloživi. Ali dobivamo prijetnje na mailove na facebook stranice i na sve strane sad nas se mora na lomaču zapaliti.

I dalje stojimo na raspolaganju gospodinu ako doista želi nešto naručiti. Ako se radi samo o unovčavanju 150,00 kn bona nek se slobodno javi na našu adresu dat ćemo mu u ruke.

Ali nije u redu prema nama koji se borimo i radimo svaki dan po cijele dane da nas netko sad prosipa kao što je on to napravio javno na našoj stranici. Logično je da takav pristup nitko ne dočeka s veseljem.

Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Ja ovo doista ne razumijem. Ovakih primjera je bilo i prije, da se neki zaposlenik određene prozvane trgovine/firme javi i elaborira. Kako god ti problemi ponekad bili zamršeni i inače reputacija trgovine loša ti ljudi su uvijek bili maksimalno pristojni u obraćanju javnosti. Ne znam shvaćaš li ti da ovime štetiš još više firmi u kojoj radiš(taj magični G.B. digitalno oglašavanje d.o.o. sa sjedištem u Donjoj Pušći, firma iznimnog renomea ). Koju god uslugu da plasirate ovakvom odvratnom nesposobnošću a što je još gore i nekulturnim ponašanjem te bahatošću ćete definitivno daleko stići na tržištu već prilično zasićenom raznim oblicima online distribucije proizvoda. Clap clap.
Ne znam što je tebi ovdje konkretno bahato. Osim da nam je teško gledati kad nas netko blati nakon svog truda. A mi smo tu realno 24 sata na raspolaganju koji god problem da je. Pričate svi kao da živimo u zemlji fenomenalnih mogućnosti pa sad smo mi jednostavno tako rođeni da zajebavamo kupce ili bilo koga.

Ti imaš pravo komentirati da smo mi nesposobni, ali pusti to drugoj većini da sama prosuđuje a ne da jedan kupac iz svog hira blati našu reputaciju.

Imamo alate hvala Bogu koji prate dolazak korisnika s ovakvih foruma, na kraju krajeva što je bila i jedna od prijetnji dotičnog gospodina.

Ja baš mislim da smo sposobni jer pratimo svaki detalj tržišta i naša korisnička podrška stoji i ovdje na raspolaganju!

Zadnje izmijenjeno od: Razer. 11.11.2013. u 17:31. Razlog: bez duplih postova; koristiti edit i multiquote
Mirko.CroCop je offline   Reply With Quote