View Single Post
Staro 11.11.2013., 16:19   #195
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Prije kupnje nisam ništa proučavao. Jednostavno je bio na akciji, specke su mi bile ok, ime relativno poznato, vidio sam da postoji neki community za njega i uzeo sam ga. Uz njega mi je došla kožna futrola (falša koža, naravno) i folija za ekran. Na ekranu je folija već zaljepljena (valjda je Geek zaljepio).

Još ga nisam pošteno ni upogonio jer sam malo kratak s vremenom. Pustio sam si epizodu TBBT i vrtio ju je bez problema (drugo nisam ni očekivao). Ima na njemu neka igra gdje se utrkuju neki svemirski brodovi i koja radi na žiroskopski princip. Igra šljaka bez lagova.

Ozbiljno razmišljam da si ga ostavim, a da prodam GT2. Nije rootan. Ako treba mogu napraviti i postati neke usporedbe (testovi, fotke) sa GT2. Bijeli M9 svakako ide u prodaju.
na "pro" modele, pipo zakelji screen protector. to je, kao, poklon.

ma, mora on vrtiti i više od TBBT! trebaš ga malo pustiti sa zahtjevnijim materijalom.
vidi kakav je wifi, jel' kinez voli zafušati spojeve antene.
ma, ne trebaš sad uspoređivati, nisu oni baš usporedivi, barem ne po kvaliteti izrade. ali, antutu, quadrant, čisto da vidimo brojke.
ali, kad je već 3g, to mene muči kod tih vražjih kineza. 'oće to raditi kod nas ili ne. naravno, mislim na ugrađeni 3g. zafrkancija sa vanjskim stikovima je ionako
priča za sebe. ja bih si možda uzeo ovaj mali u83g, ali, velim, nisam siguran kako se ponaša 3g modul i postavke tableta iz kine i onih koji su možda "tweakani" za EU/HR tržište.
viking.software je offline   Reply With Quote