View Single Post
Staro 11.11.2013., 06:12   #188
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Osim ovoga, što sam popravio, moram reći da sam ugodno iznenađen kvalitetom izrade. Jedina 2 sitna minusa koja sam našao (u odnosu na GT2 kojeg koristim) su softverske tipke za volume up/down i to da su zvučnici otraga. Pozitivne strane su što ima više I/O portova (microUSB, microUSB OTG, miniHDMI) i što su standardne veličine pa ne treba kupovati proprietary adaptere.

U međuvremenu mi je stigao i M9Pro 3G. Kućište je isto kao na M9, ali ima i dodatni SIM utor. Hardverski je razlika u FullHD rezi, GPS i 3G. Fluidnost je perfektna (ipak govorimo o quadu na 1.6GHz i 2 Gb DDR3 rama). Došao je sa 4.2.2, ali sam skinuo i najnoviji fw. Doduše, još ne znam hoću li ga zadržati pa se neću baćkati s time. Pogotovo što je flashanje na Rockchipu malo zaguljenije. OTA je ipak mila majka za update. Oprema za oba modela se sastoji od punjača sa US konektorom, US->EU plug adapter, usb kabel, usb OTG kabel i in-ear sluške(!).

PiPo launcher koji liči na WP8 pločice sam odmah zamijenio standardnim. Novi FW se izbacuju dosta često, ali kako je sve na kineskom ne nalazim changelog da bi vidio isplati li ga se skinuti (oko 700Mb) i instalirati. Njihov server je užasno spor pa sam mailom tražio i dobio brži link. Iako nije ni on Formula1 što se tiče brzine, ipak je skinut za par sati umjesto 7h koliko je bilo za standardni server.