View Single Post
Staro 15.07.2005., 23:41   #42
KUš
Registered User

KUš's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by mc_fish
je totalno se slazem...inace ja se opustim...tj nakon 2 puta jesam prvi put sam ljubio zid
inace za nocne uvjete imam kacigu sa prozirnim vizirom...a posto se vozim sam(brzo) mi ne treba onda suvozacka...ako imam suvozaca ne vozim brzo pa mi naocale ne smetaj

@ sam dosla mi maticna masni mi se bas javil sad cu si ja piknut sve kaj trebam i onda cu si nabacit oboje a tebi vrat tvog malog pa ak mi dut3c ne pase tvoj je oki doki?
ps o kojem motoru pricas?imam r6 i ak to mos na bajku prestic...svaka ti dala sam sto nije sad kod mene smurc a icq mije ugasen jer sam an kompu mozda 20 min dnevno...to sto ne gasim stranice losa navika... ps da znam html
kaj vozis ti???
evo aj sad doso sa susreta opet prica ne pustaju skutere tojest ovaj lik na ulau nas nije htjeo pustat kao skuter nije motor,ja njemu pa kak mogu sa skuterom bit clan onda moto kluba????i odlaziot na druge susrete i partye bez beda,onda se okupila uglavnom morao sam ostavit skuter dole ,uglavnom ovi svi se cudili unutra zake nas ne pusti,ma kreten!!!jesi imao ti takvih problema?
I'll eat your heart out so you feel my pain.
Don't you know that I always see you in all of my dreams?
I wanna kill you. I wanna kill you. Now I'm insane.
KUš je offline   Reply With Quote