Dame i gospodo, cijenjeni kolege s foruma 'MP7 Productions' Vam s ponosom predstavlja najnoviji uradak -> MP7-BA-SM-01
Neizostavan MP7 potpis, Black Acrylic - Size Matters - 01 kao prva verzija(heh, a kao da će ih biti još ali tko zna...)
Neki od vas se možda sjećaju moje teme
ovdje ali izradom ovog kućišta želio sam dobiti kućište koje mi je po želji s obzirom na izgled, zatim pravi cable management i puno prostora.
Nakon kontaktiranja razno raznih tvrtki i pre visokih cijena vezano uz aluminij, odlučio sam se na plexi a još bolje crni tako da na kraju ne moram ništa niti farbati...
Odmah da kažem da je kućište po dizajnu(mislim prvenstveno na izgled i vanjski aspekt) gotovo identično jednom kućištu što ga proizvodi jedan naš susjed iz Slovenije(neki će možda i prepoznati).
Međutim nije mi se dalo izdvajati ogromnih 400-500€, tako dam sam odlučio napraviti jeftiniju verziju ali po izgledu identičnu.
Naravno sve je počelo nacrtima prema tome krenimo sa slikama znam da vas slike najviše uzbuđuju, mislim interesiraju

(neke slike su starije, određeni detalji pa čak i dijelovi ili nedostaju ili su kasnije dorađeni)
Da netko ne misli da je ovo samo u nacrtima još, kućište je zapravo složeno, na svim stranicama su još uvijek zaštite gore, na nekim stranicama je skinuta zaštita ali to je unutarnja strana kućišta, bit će sve te slike ali polako, ići ćemo redom kronološki.
Stranice su naravno laserski rezane, to mi je radio/dogovorio jedan gospodin kojem ću se naravno zahvaliti na kraju u zahvalama.
Vezano uz slike gore, dijelovi od plexija su samo stranice, znači gornja, donja, lijeva gore i dolje, isto tako desna, stražnja, prednja i ona ispod sredine. Znači to je 9 stranica od plexija.
Mobo tray i backplate na slici su naručeni i od crnog su aluminija, ali kažem...bit će sve te slike posebno.
Tako da evo vam za sada samo ovo da vam pokrenem maštu, onako bacio sam udicu