directx ju malo zeza, to je istina.... zato će ubrzo postat neupotrebljiva.... grafa vrti većinu današnjih naslova više nego solidno, al kraj joj je blizu, treba preć na nešto novije, još ću ju imat mjesec-dva i onda kupujem nešto iz serije 6000, glupost je uvjek ić za novim stvarima, kolko nam je to zaista potrebno!?, svi ti silni procesori, grafe, štancaju se hardovi po 400gb.... prebrzo to napreduje, izvuče lovu iz džepa.... izašla radeon x800,x850.... gf7000.... a rade9800 i gf6800 žderu sve živo na odličnim detaljima, izlaze dvojezgreni procevi, 64bitna tehnologija, a ja imam P4 2.4@3.06 i odlično me služi,ne vidim potrebe kupovat prescotta ili a64.... sata diskovi,a ja još uvjek imam barracudu 160gb ata100, ddr2 i ostale điđe koje su najavljene revolucionarno a tu su samo da nam izvuku zadnje novce iz džepova i sa kartica koje su opterećene kreditima.... sve je to pljačka, ne vrijedi to tih novaca.... da nebi tko mislio da sam ja neki zadrti kreten, znam da sve treba ić naprijed al ne na ovakav lopovski način....