Citiraj:
Autor jopis
|
E to se zove sjajna timska igra. Fino ste rasturili.
Ako se ne varam, igrač tantrum_hr nekako čini poznatim i budi uspomene. Naime, zajedno smo igrali CS u doba 56k modemaša

Jak je na AK-47. Kad ga sretneš njega i pozdraviš ,a on na to uzvraća "Živijooooo". To je njegov orginalan pozdrav.
on topic
Da pridonosim zahtjevnosti BF3. Kad je bila beta, imao sam 8800GTS 320Mb i žarko želio odigrati. Bila je slabašna radi gpu memorije ( neki sa 8800 sa 512Mb radili sasvim normalno ). Bio sam strpljiv i pratio review-ove GPUa pa odlučio uzeti 560Ti 1Gb. Tada sam počeo upoznati ekipu od Jopisa, Neo, Striko i Deadmana. Igra je glatko išla sa 560Ti pri 23" Dell 1920x1080 na automatskoj postavci u kojoj je stoji Ultra. Možda ću zvučati kao lud ali iza BF3 imam preko 500h igranja a bome vjerujem i ekipi koju imaju preko 1000h.
Ajmo reći, TDM Norchair Canal sa 64 igrača vrti 40-70fps. Caspian vrtio 30-50fps ( ponekad ide 60 )
BF3 nikada nije bio savršen ( uvijek bugova) ali pružao je sati zabave sa ekipom. Radili smo psine , usavršavali teamplay.
Neki iz ekipe znaju koliko sam puta srušio Nea stingerom i iglom na blef. Ipak, splitsko čudo je postao bolji i bolji pa ne nasjeda više na blef.
BF4 beta ( još ne mogu presuditi punu verziju jer nisam kupio ) imala bugove gotovo kao BF3 u početku. Ali, dalje uz timskim igrama može pružati zabave.
Sa 560Ti igra na istim rezolucijama išla ponekad kao krepana mačka. Sa patchom je poboljšalo.