Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 08.11.2013., 19:32   #699
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Jedan negativni feedback od mene. Prije nekih tri tjedna počeli problemi s netom (ni prije nisu bili bajni ali stabilno na 6Mbit), disconnectanje uglavnom, desync bla bla.

Prijavim kvar, dolazi frajer i naravno kaže da je problem u kućnim instalacijama. Reko ok, ja kupio novi UTP, izštemam zid ovo ono, promjenim kad ono isti vrag.

Zovem ja opet, dolazi lik i utvrdi da je problem u HT-ovim kablovima, stavi novi router i ode.

I sad net radi ali je brzina 3Mbit a inače u ugovoru je do 8Mbit. I sad dolazi kvaka, nakon što sam ih ja zvao da nisam zadovoljan načinom popravka, uvjeravaju oni mene da linija niti ne može biti brža od 3Mbit jer sam daleko od centrale i da su gušenja prevelika. Stvarno jesu i to 50dB. Ali ja njima vraćam da ja imam 600m do centrale i da problem mora biti negdje drugdje.

I odtada mi se vrtimo u krug, oni problem prijave tehničkoj službi a ovi kao podešavaju moj profil i da ja to pratim par dana. I stalno tako. I rekao sam im da kontaktiraju HT jer sam već imao slučaj da se jedna žica otpojila na stupu. Ali ne, kao da se boje HT-a-
Brlja je offline