View Single Post
Staro 08.11.2013., 07:56   #610
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
1. Imas sucelje jedino preko web preglednika jer su oni to tako zamislili.
2.Video station na plazmi bi ti radio jedino ako je plazma smart ukucas ip od NAS.a spojis se na nas i upalis video station. Drugo sumnjmam. Ostaje ti mediaplayer wdtv i neki koji povlaci coverart i to je to. zato ja imam wdtv na svakom tv.u Plex je jos bolji ali ima ga sacica tv.ova i treba ti onda nas koji ce odradit transcoding.
3. Plex je super stvar ali nema nas full podrsku za transcoding tj ne moze dekodirati x264 format jedino ds214play ima tu funkciju transcodinga
4. Ukljucio si HTTPS i zato problem meni se isto on javlja ali se ne obazirem bitno je da radi
6. Stream vam ljudi ovisi o upload brzini da imate 10mbs uploada sigurno bi radilo
Brzina prijenosa preko LAN.a ti ovisi o mnogo faktora. Ovako prvo provjeri da li synology nije zakucan na 100% procesor i 80% ram automatski nema sanse da on moze prebacivat gigabitnom brzinom. Bar je tako kod mene 100mbs opsluzi a sve iznad toga moram ugasit 2 programa koji mi vuku 80% procesora. Napravi disable na sve aplikacije i ocisti ram i procesor da budu sto manje zauzeti pa ces vidjeti jel je u tome problem. Druga stvar kabel i swich ali ako ti na swichu gori lampica za gigabitnu mrezu i javlja ti se gigabitna na kompu u tome nije problem. 90% sam uvijeren da je problem ono gore.
jurbAs je offline   Reply With Quote