View Single Post
Staro 15.07.2005., 20:58   #24
Excalibur!
Premium

Excalibur!'s Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Originally posted by MRKONJA
Neću ni pomišljat koj je to posao
Kakvih problema:confused:
Ne nije nikakav ilegalan posao, dapače...
Problema? Raznih. Od toga da se konstantno zaključava na PIO mod (riješio sam to tako da sam u registryju uključio UDMA66) do toga da CD-ovi (bez obzira na kvalitetu i proizvođača) pucaju na 8X, 16X, a za čudo dobro su radili na 32x. Mnogo puta ih je uredno snimio, ali lead out nije htio završiti. Donekle su se ovi problemi ispravljali što se verzija firmawarea brojčano penjala, ali... Također je bilo mnogih problema sa čitanjem medija dok su ostali uređaji sve čitali kako treba. Napravio sam i self check, ali nije pokazivalo nikakvu grešku sa uređajem. Što da kažem, još uvijek imam garanciju (dvije godine - za razliku od većine prodanih u Hrvatskoj) i najrađe bih ga nakon gomile bačenih CD-ova vratio direktno Plextoru u Belgiju, zahvalio im na uređaju... no, s druge strane, DVD-ove snima savršeno - niti jedan drugi snimač mi ne pruža takvu kvalitetu zapisa (provjereno na mnooogo medija na više načina). I tako smijem se svemu tome jer svjetski rekorder na 100 metara ne zna hodati... : hitthewa
Excalibur! je offline   Reply With Quote