Citiraj:
Autor darkijas
Da bi vidio razliku moraju biti televizori jedan do drugog i prikazivat isti program.
Nije to samo stvar snijega, komplet scena na lcd-u zna biti svijetlija, a samim tim i nekak dinamičnija. Dakako najveća se razlika vidi kada komplet ekran prikazuje nešto bijelo. To mi je prvi utisak za sada, treba to malo dulje promatrat da bi mogao donjeti konačan sud.
Inače lcd je definitivno loš izbor za široki boravak, zbog lošeg vidljivog kuta. Šta se tiče sd signala i igara na playstation 2 konzoli pogotovo (ako se netko još igra na tome) philips crt (29pt5308) je pokazao zube i pany plasmi 42st60 i sony-u 32hx750 lcd-u. Iako su sada skoro svi naši programi u 16:9 formatu pa bi to trebala biti prednost za tanke ikrane, ipak se pokazalo da to nije dovoljno da bi bilo bolji,ili barem jednaki
|
pa da ali kod LCDa se slika mijenja kako šetaš ispred ekrana.
no "čistoča" bijele se može (bar kod moje plazme) mijenjati ovisno o RGB postavkama i odsutnosti RGB gainova... kod mene je sve na "0". nisma imao potrebe prčkati po tome.
meni je jedino mjerilo ti DEMO clipovi sa neta (m2ts format) - ne DVD (mpeg2) ili BD film ili TV program