View Single Post
Staro 06.11.2013., 22:56   #9
gogogold
Registered User
Moj komp

gogogold's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Thomson ST780i WL?!
-->
Prije svega hvala na pomoći i na ovom iscrpnom "vodiču". Dakle ovaj uvod mi je jasan i to je ok (nisam znao ovo za TCP/IP v6).
Ovaj drugi dio sam napravio kao što si ti naveo i rezultat je nažalost opet isti tj. nema pomaka.
Zapravo mislim da je tu jedan glavni problem: naime ova dva routera bez obzira kako ih god spojio znači bilo preko LAN porta, bilo preko WAN porta, bilo da mijenjam IP adrese ili što li već - ta dva routera se jednostavno ne vide.

Kad god uklučiš LAN kabal od kompa u bilo koji utor, routeri ga odmah vide i lampice svjetle od LAN-a i naravno ja mogu upisat adrese od njih i uči u njih, no kad ja spajam ta dva routera, lampice uopće se ne upale, sve je mrtvo niti kakav promet niti svjetli lampica da je išta uključeno u LAN port ... to mi baš nije jasno jer koliko se ja sjećam lampice su prije gorjele dok je to radilo (naime, kada sam prvi put njih spojio to je radilo odmah, bez bilo kakvih prčkanja po opcijama. AIR router sam uključio u DIR na njegov WAN port i to je bilo sve - naravno, samo sam još konfigurirao wireless) ... tad je samo odjednom prestalo to raditi i to je to...

EDIT:
..ne znam da li bi pomoglo štogod da probamo sa drugim routerom (dobih ga na korištenje jučer) Thomson ST780i WL?!

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 06.11.2013. u 23:24.
gogogold je offline   Reply With Quote