Citiraj:
Autor 2 die 4
Ma prvi link je ustvari samo usporedba side by side ova tri uređaja što su u druga dva linka.
Oni kod nas koštaju između 1150 i 1300kn, dakle to je cifra.
Njuškalo mi otpada jer želimo garanciju, a Prestigio daje 2godine iste što je super.
Znam da nijedan od ta tri nije bajan, ali ako nema neke alternative (a nažalost mislim da nema) onda me zanima dali netko zna koji je od njih najbolji?
Hvala.
|
Pa uzmi na njuškalu ili kad uleti tu na forumu neki mobitel sa garancijom. Frendica upravo recimo čopila novi novcati Samsung S2 plus sa skoro pune 2 godine garancije. Anyway, čim spominješ brzinu kod baratanja moba i slično, moj jedini savjet ti je. Uzmi bilo kaj (skoro) sa njuške sa dosta garancije, a da ima gigu RAM-a. 512 je premalo (pogotovo ako se ne misli rootati i stavljati custom rom).
Sretno sa kupnjom.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Frend ima Cubota GT99 i GPS je kriminalan. Probali sve one korake koji se često spominju (makar mi neki nemaju apsolutno smisla) i kad i ulovi GPS na biciklu, onda recimo ispada da vozimo 90kmh, a ne oko 20. lol (iako rutu još okej iscrta ovisno o programu).
Pa me zanima da li custom ROM-ovi imaju neku skriptu, vrag kaj pomaže te nevezano. Ima netko preporuku oke stabilnoh ROM-a?
|
Netko ima dotični i da vozi neš van stocka da valja? GPS ćemo ako ništa probati rješiti sa eksternom antenom pa u ruksak dok se vozi bajk.
Citiraj:
Autor Ag008
-
|
Možda voziš neki custom rom ili?