Citiraj:

Autor  jean luc

Možda je najbolji savjet da ipak ne ulupaš previše novaca ako ćeš uglavnom slušati internet radio i ostale kompresirane podatke, jer ti u tim slučajevima kvaliteta amplifikacije (a i procesiranja) ionako neće doći do izražaja. 

Druga stvar ako kupuješ na dulji rok i misliš da bi kroz neko vrijeme mogao iskoristiti prave mogućnosti jačeg stroja......... 

| 

Imao sam to na umu ali problem sa jeftinijim modelima nastane u broju HDMI konektora jer jeftiniji modlei ih imaju premalo z amoje potrebe (spojen je i P Ci WDTV i treb aponekad za mobitel/kamericu...) i tako te "natjeraju" da kupis jaci model cak iako ti netreba jaci 

. 
Kupujem svakako na duzi rok (vidis da mi Yamaha sadasnj radi vec 15 godina, sad bi je mozda mogoa vec prodavati i po muzejsku vrijendost kolekcionarima 

). Zato se i razmislajm da ipak sad ulozim nesot vise pa sam miran 10 godina 

.
	Citiraj:

Autor  jurbAs

Lewis ja imam denon avr1713 model koji ima internet radio i podrsku za DLNA server kao i front HDMI znaci ovaj x3000 je i vise nego odlican model. Zvuk na denonu je odlican. Za internet radio ne trebas aplikaciju nikakvu znaci kliknes i sve sljaka tako i za media server (preko synologya) nade folder sa glazbom i deri misko.  
Pogledaj u ronisu jel imas nesto na popustu. Isto tako postoji mobilna aplikacija za android preko koje doslovno mozes sve konfigurirat internet radio i sve ostalo. 

| 

Da, pogledao sam u google playu par videa za aplikacije i svi imaju svega u tim aplikacijama ali Yamahina ima najvise opcija/mogucnosti a i najbolje ocjene dok Denon i H/K imaju uzas ocjene i komentare za aplikaciju p aneznam jel tzo tek prvi pokusaj pa zato ili ih fakat briga za usere tih aplikacija i imaju ih tek tako zbog konkurencije i da mogu rec da su tu 

.
BTW jel mozes probati ima sli opciju da sam upises Interent radio koji zelis, konkretno me zanima ovaj - 
http://www.di.fm/