Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 06.11.2013., 17:16   #6839
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor jean luc Pregled postova
Možda je najbolji savjet da ipak ne ulupaš previše novaca ako ćeš uglavnom slušati internet radio i ostale kompresirane podatke, jer ti u tim slučajevima kvaliteta amplifikacije (a i procesiranja) ionako neće doći do izražaja.

Druga stvar ako kupuješ na dulji rok i misliš da bi kroz neko vrijeme mogao iskoristiti prave mogućnosti jačeg stroja.........
Imao sam to na umu ali problem sa jeftinijim modelima nastane u broju HDMI konektora jer jeftiniji modlei ih imaju premalo z amoje potrebe (spojen je i P Ci WDTV i treb aponekad za mobitel/kamericu...) i tako te "natjeraju" da kupis jaci model cak iako ti netreba jaci .

Kupujem svakako na duzi rok (vidis da mi Yamaha sadasnj radi vec 15 godina, sad bi je mozda mogoa vec prodavati i po muzejsku vrijendost kolekcionarima ). Zato se i razmislajm da ipak sad ulozim nesot vise pa sam miran 10 godina .

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Lewis ja imam denon avr1713 model koji ima internet radio i podrsku za DLNA server kao i front HDMI znaci ovaj x3000 je i vise nego odlican model. Zvuk na denonu je odlican. Za internet radio ne trebas aplikaciju nikakvu znaci kliknes i sve sljaka tako i za media server (preko synologya) nade folder sa glazbom i deri misko.
Pogledaj u ronisu jel imas nesto na popustu. Isto tako postoji mobilna aplikacija za android preko koje doslovno mozes sve konfigurirat internet radio i sve ostalo.
Da, pogledao sam u google playu par videa za aplikacije i svi imaju svega u tim aplikacijama ali Yamahina ima najvise opcija/mogucnosti a i najbolje ocjene dok Denon i H/K imaju uzas ocjene i komentare za aplikaciju p aneznam jel tzo tek prvi pokusaj pa zato ili ih fakat briga za usere tih aplikacija i imaju ih tek tako zbog konkurencije i da mogu rec da su tu .

BTW jel mozes probati ima sli opciju da sam upises Interent radio koji zelis, konkretno me zanima ovaj - http://www.di.fm/