Kad svi djele dojmove da i ja kažem pokoji dojam o BF4 i usporedba sa BF3 koji je skoro isti ( mehanika igre ) .
MBT tenkovi :
BF4 opca katastrofa..... Mogu ja gađati po gusjenicama do prekosutra al 3-4 od 10 dobi mobility hit, katastrofa , onaj High explosive shell ima pad toliko velik da bi rađe izašao iz tenka i rukom mu bacio taj projektil.
U BF3 imam ~10 000 Killova sa MBT tenkovima i tamo je 3x bolji dojam tenka nego tu, iako su ga uništili sa oslabljivanjem, ali je i dalje bolji nego tu.
Attack helli:
U BF4 je to Hide helli prije nego attack, sa tim jedino sad možeš napadati pokojeg šepavog snipera ili supporta. TV raketa nije one shoot kill na ništa od vozila, cak ni na bird.
Snaga vozila je takva da ne budem prost , kad protivnički jet samo preleti pored helija padne health za 15% , a ako se ovaj odluci zapucati, bolje da se sam ubijem jer nema teoretske šanse da se obranim od njega ili njih jer obično nevolja ne dolazi sama pa još neki mali Poljak "wlaciyslaw awww XD XD" češka ljevo jajčeko i loka sa Stingerom , e onda heli pocne zujati, zavijati , mijaukati , imam osjecaj da ce elisa otpasti sa helija i da su cigici pokrali svu limariju s helija.
Probao sam protumjere flares i ECM, ma bacio ja to prije locka ,poslje locka, nakon ispaljivanja nema to nikakvog utjecaja , bacim i malog crnca da lovi rakete niti to ne pali . Katastrofa .
Ubilo mi volju za "Attack helijem " .
Još samo fali da i protivničke zgrade počnu lokati i to je to.
U bf3 je helli imao barem šansu sakriti se , al tu ne. No way, barem ne na vecini mapa.
Attack brod :
E to je vec pjesma koja jedina od vozila vrijedi prakticki na BF4.
Močan , brz i okretan . Uz posadu od jednog vozača + 2 gunnera to je močan stroj.
Generalno oduševljen .
Scout helli :
Pre okretan kad se gađa pješadija i manevrira među zgradama a kad se treba na visini boriti onda je ko fixiran. O oružjima na njem necu jer ih nisam baš otkljucao.
RHIB Boat ( običan gumenjak ):
Ok je ima malo više smisla nego na BF3.
to je to od vozila.
Oružja:
Igram sad samo sa inžinjercem i sve AT oružja sam otkljucao i koristio.
MBT LAW:
Point and shoot. Smece.
SRAW : Očajna imitacija AT-4 iz BC2 , kakvo je to wire guided oružje koje kad lik baci u tenku ili bil cem drugom smoke da se raketa odbije od smoke-a.......

A damage ima ravan tome da bi rađe došo do tenka i šutao ga nogom.
Mine nisam oprabao.
Ako se nađem sam sa tenkom i 7 SRAW raketa rađe cu baciti bombu sam sebi pod noge.
Kad sam vec kod bombi to su fascinante stvarčice. Mamicu im , kad god ju meni netko baci nema teoretske da pobjegnem igdje jer cim padne pred mene explodira , nema iznimaka.
Mape, ima par dobrih, ostale ce se brzo zaboraviti.