Kupio si ja lijepo preko ebay-a oklop za S4 spigen slim armor view. Inače ne volim nikakve armore i ine pizdarije, ali trebao mi za vožnju na bicikli da ima kako takvu sigurnost u bunkeriču....
25$. I došao, potpisao poštaru i odmah na prvu se vidi da se radi o jeftinoj kopiji.
Original ima samo sjajni bijeli i mat crni, a ovaj piano crni. Ružni. Rupa za mikrofon profulana, kvaliteta izrade nikakva i tako to... Radi kako treba, magnet aktivira scover...
Odem ja na ebay i original stranicu i vidim da spigen prodaje iste po 50$ i da su maknuli listing od ovog sellera....
Kontaktirao sam sellera i bio hebao lud zbunjenog. Kažem not as described, seller više puta ponovi da sam dobio kao opisanog, i da ako nisam zadovoljan dobit ću povrat nakon što vratim paket. Da nebi. Pozvao se ja da nije original i da je ilegalno primiti i slati takav paket i da ga ja ne vraćam.
Kaže meni kinez - nisu oni nikad ni rekli da je original. E tu sam te čekao, lažnjak. a znam ja da jesu rekli da je original, samo nema više listinga.
I ništa, eskalirao - poslikao, kopirao link na original spigen, kopirao link na ebay policu o counterfeit proizvodima... naveo da je ilegalno primiti i slati takve iteme i da ću, ako je potrebno dokumentirati uništenje tog proizvoda. I ebay dosudi u moju korist i dobijem povrat sredstava i šugavi case za mob....