Citiraj:
Autor sodom
Pišem ovo u nadi samo da ti skrenem pozornost kako se udaljavaš od glavnih i osnovnih opcija AV multikanalnog pojačala - prezentacije surround zvučne slike koja bi trabala po meni biti glavni i jedini kriterij. Ne misliš li da danas dovoljno uređaja podržava "samo po sebi" previše nepotrebnih pizdarija?
|
Slazme se, u pravu si sto je glavna namjena ali sve vise i vise slusam internet radio na kompu (i sa dma na D.I imam widget za windowse i samo saltam vrstu mjuze danima na D.I. (Trance, Chullout, Vocal Trance, Eurodance, Rock) i jednostavno sam izubio zelju za slusati ikakav drugi radio (pogotovo domaci

) a za neki CD se uvijek nadje izripani FLAC ili dobar MP3 (oba DVD playera sam odspojio odavno) na NASu pa me zato i najvis einteresira internet radio bezo obzira kolko je to vise gadget nego prav anamjena opet su to dobri uredjaji i vjerujem da sva tri mogu odraidti dobar surround i da u mom setupu nebi previs ni primjetio razliku s Rotelom bez da ulozim nek masne pare sad u nove zvicnike i ko zna sto vec a to nisam spreman za sad a vjerojanto nikad (ja prvo ulupam pare u kompove pa mi slabo ostane za ostalo, zato i imam isti reciever 15 godina jer taman kad se odlucim za novi treba mi nova grafa, jaci CPU, vis eRAMa, jos koji TB diskova....

).
Citiraj:
Autor sodom
Ako kvalitetno želiš slušat internet streaming (uz podršku za sve i svašta) za to postoji puno boljih načina, uključujući i specijaliziranih rješenja koja to odrađuju.. u suprotnom će ti uvijek nešto falit, i tako stalno i tako u krug.
|
Jasno mi je da se moze kupiti Interent radio komponeta/tuner ali to dize cijenu opet u neke vise klase a i ovih 7k mi je vec oslo dalje od planiranog kako sam i reko u startu

.
Citiraj:
Autor sodom
Pokušavam ti samo skrenut pozornost ako ulupaš tolko love da to učiniš kvalitetno, nebudi ljen, odi do Sonus Arta, poslušaj i pogledaj uređaj, ..netreba ti niš bit sumnjivo.
|
Daleko mi je, potrosio bi svu razliku u cijeni od 7 do 8k da odem do njih, dok platim cestarine i gorivo ode 800-900kn

. Ali cak i da je uredjaj u besprijekkornom stanju iz vana opet nisam siguran da kupovao demo/polovan u toj klasi/cijeni jer nemoze nitko znati kolko se taj nasvirao ( a so bozirom na snizenje od 70% izgleda dosta). Znas onaj feleing kad kupujes pa volis da mirise na novo

. ili kod Car analogy kako se kaze "Htio bi da ja budem prvi koji prd..u u sjedalo"

.
Citiraj:
Autor sodom
PS. pobogu, nabavi Sub. Imat ovu klasu AV receivera bez LFE-a je kriminal.
|
Ma znam ali za sad mi to povlaci i preuredjenje dnevne sobe (polica za TV mora ici van, Tv na zid, onda zena oce sve okrecit, preokrenut, onda bi i drugi namjestaj dobro dosao....i rezultat bi bio da nema ni kune za reciever, ovako idemo postepeno

) pa ga zato nemam trenutno ali u planu je neki B&W centar i neku Sub naravno

)
Citiraj:
Autor dadosbcro
|
Nije los, definitnvo ima sve "gadgete" koje trazim ovako na prvu. Nije mi lijep (doduse o ukusima se ne raspravlja ali nije mi nijedan Marantz lijep sa tim svojim okruglim displayem na koji stane ono brat bratu jedva 8 brojki/sloca kao na kalkulatore iz ranih 90-ih tj. nisma fan tih retro lookova

) ali uzet cu ga u obzit pogotovo za tu cifru

. Thx na prijedlogu