@ Lewis, vidim da ti je manje više jasno o čemu se radi kod Rotela i sasvim je uredu da imaš stajalište kojeg se držiš ALI potpisujem prijedlog od BojanZD-a potpuno.
Pišem ovo u nadi samo da ti skrenem pozornost kako se udaljavaš od glavnih i osnovnih opcija AV multikanalnog pojačala - prezentacije surround zvučne slike koja bi trabala po meni biti glavni i jedini kriterij. Ne misliš li da danas dovoljno uređaja podržava "samo po sebi" previše nepotrebnih pizdarija?
Tipa imam "youtube" aplikaciju na mobitelu kojeg mogu uparit sa TVom koji ima Smart TV na kojemu je "youtube", ali imam konzolu na kojoj mogu uz igru pokrenut opet taj "youtube" pa ga imam na bluray-u, pa na iptvu, pa na....a gdje gledam youtube? na komjuteru.
Razumiješ valjda na što ciljam.
Ako kvalitetno želiš slušat internet streaming (uz podršku za sve i svašta) za to postoji puno boljih načina, uključujući i specijaliziranih rješenja koja to odrađuju.. u suprotnom će ti uvijek nešto falit, i tako stalno i tako u krug.
Pokušavam ti samo skrenut pozornost ako ulupaš tolko love da to učiniš kvalitetno, nebudi ljen, odi do Sonus Arta, poslušaj i pogledaj uređaj, ..netreba ti niš bit sumnjivo.
PS. pobogu, nabavi Sub. Imat ovu klasu AV receivera bez LFE-a je kriminal.