View Single Post
Staro 05.11.2013., 22:06   #164
lllnuclearlll
Registered User

Datum registracije: Oct 2012
Ma kupit ću vjerojatno taj Canon sa zamjenskom tintom i obnovljivim patronama što će me izaći nešto malo manje od 1200kn sve skupa (nadam se da je ovaj problem bio nešto privremeno kod tebe), trenutno je to best buy od Canona. Razmišljam i o Epsonu L355 koji ima CISS sistem, dakle naljevaš tintu unutra koja dođe 60kn 70ml, 1400kn je taj epson, također sa skenerom. Jedino stvarno nisam zadovoljan trenutnim Epsonom koji imam pa malo to važem, makar je ovaj koji imam jeftinjača od printera SX125.

No Canon jeftinjaču koju sam imao prije njega (Pixma IP1000) je bio vrhunski printer, ali je isto crknuo samo najednom, no izdržao je puno dulje od trenutnog Epsona SX125 i manje je glava zajebavala sa sušenjem, a bilo ga je i puno lakše i jeftinije počistiti i kalibrirati glavu. Epson mi ima nekakve totalno čudne i zeznute postupke kalibracije glave za razliku od Canona gdje je to poprilično jednostavan postupak, tj. bar je tako na ova 2 printera s kojim imam iskustva.

Cijena ispisa po stranici će me ispasti otprilike isto i s jednim i s drugim, samo s Canonom ima malo više zajebancije s punjenjem patrona, a i nije original tinta (makar proizvođač tvrdi da je kvalitetna kao i original)

Zadnje izmijenjeno od: lllnuclearlll. 05.11.2013. u 22:28.
lllnuclearlll je offline   Reply With Quote