View Single Post
Staro 05.11.2013., 19:55   #510
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Baš sam sad bio na našem serveru, sam naravno, sa 47 drugih samaca.
Tu super dolaze do izražaja oružja za koja je potreban teamwork da bi nekog uništio, jer ovdje nije bilo T od teamworka. 5 MBT raketa sam potrošio na LAV-a, nije ga ni disablealo.
S obzirom da u BF-u više nema nego ima teamworka, oružja su preslaba ako igraš kao samac.
Ah,ne znam sta bi ti rekao osim da se ne slazem nikako. Mbt radi 22 damage hitom odozgo sa lockom,znaci pet ga unistava ako ga nitko nije repairao,jer u tako kratkom vremenu nije se stigao regenerirati,osim ako si tih pet raketa ispucavao u pet minuta. No,da ne lamatam sad o tome dalje,nego me zanima nesto drugo.
Tebi bilo logicno da ti kao jedan jedini pojedinac u timskoj igri sa 40-50 igraca imas toliko jako oruzje koje ce iz dva hita unistiti oklopno vozilo,tenk!?!? Pa kakav bi to tek debalans bio i kakva notorna glupost,izgubio bi se svaki smisao voznje ikakvog vozila u igri, a kamoli sasvim logicna stvar kao sto je fact da se pjesadija treba bojati tenka, a ne obrnuto...
A to da nema teamworka,nista novo,nekad u timu igra 40 engija koji svi znaju sta treba,nekad igra 35 snajpera. Admin si,pogledaj score igraca u proconu i preswitchaj squad,dva u gubitnicki tim i napravi balans,barem dok ne prorade balanseri za bf4.
Lp.