Citiraj:
Autor Neo-ST
Nije baš sve tako bajno, najmanje teamwork.
Sa svakim vozilom mi treba puno više nego u BF3 da ga uništim, to u kombinaciji sa limitiranim ammo-om koji se prazni pa čeka da se napuni = frustracija.
|
Limitirani ammo ima svoju svrhu, po meni je sasvim ok, nema beskrajnog kempanja s vozilima i pucanja do besvijesti po nadolazećim metama.
Da ti treba sa svakim vozilom više nego u bf3 da uništiš drugo vozilo, nije istina, damage je isti, pogotovo kad se iskombiniraju attachmenti na vozilu kak spada
Citiraj:
Autor Neo-ST
Npr. ja u tenku protiv drugog tenka, 1 na 1, gađamo se po 4-5 puta dok se jedno od nas dvoje ne raspadne, a dok se to desi, promijene se 4 godišnja doba i obično se još i nacrtaju protivnički inžinjeri oko mene da mu pomognu.
|
Znam da ti je 99% vremena u igri u chopperu, dakle znam da i nisi proučavao ovakve stvari, jer te nisu zanimale. Pošto si u bf4 krenuo igrati i sa ostalim vozilima jedno 500% više nego u bf3 di si visio u chopperu 99.9% vremena, prouči si ovo, slično je i u bf4, naučit ćeš osnove za tenk i ifv.
http://theblackduck.net/araven/modul...iewtopic&t=135
(od pola stranice cca su ti slike i objašnjenja za tenk)
Naravno ako gađaš protivnički tenk stalno u isto mjesto, i to još od naprijed, damage 22 dobiješ, da ti je 4 pogotka malo da ga uništiš, znači treba naučit gađat u bolne točke

, a tako i okretati svoj tenk tako da te pogađa pod kutem i da te pogodi svaki put u onaj dio di ti je ostalo još reactive armora ako ga imaš na tenku.
Citiraj:
Autor Neo-ST
One MBT rakete kod injžinjera su... ne znam čemu, iskreno. Samo privuku pi*dariju na tebe. Dobre su jedino ako uspiju pogodit little birda u niskom letu pa ga katkad disableaju.
|
MBT je savršeni noob friendly weapon, upravo zato i je uveden u igru. Pitao bih te kako bi prošao da te pogode 4 odjednom, a tebi smoke odradi svoje samo za prvi... To je brainless weapon, dođi blizu vozila u autolock range, opali i bježi na drugu stranu, i opet ponovi radnju -.- Nit moraš ciljat, nit pratit putanju ni ništa, samo opalit i sakrit se do reloada.
Citiraj:
Autor Neo-ST
Smart rockets na chopperu su smiješne, putuju brzinom tracer darta iz BC2, doduše ako sve pogode, rade dobar damage.
Air2air rakete su za q. osim ako ovaj već prije nije potrošio flares/ecm. Čak kad se to i desi, misliš da mu je brzo kraj, i kreneš prema njemu, a on se naravno, magično oporavi i često i pobijedi.
Top od gunnera je dobar samo za pješadiju, vozilima radi damage ekvivalentan gađanju čačkalicama.
TV raketa u najboljem slučaju disablea drugog choppera, a u najgorem ga slučaju dvije disableaju. Kopnenim vozilima radi malo veći damage od gore spomenute čačkalice, npr. ko da ih gađaš petardama.
|
Smart rockets ne koristim, hydre su mi sasvim ok, u kombinaciji sa dobrim gunnerom milina. A2A rockets su oslabljene na razinu igle i stingera, sada ih treba 3-4 za srušit heli, znači opet je naglašen teamwork, tj u ovom slučaju gunner koji mora imat ili tv ili dobro gađat primarnom strojnicom.
TV raketa je namjerno oslabljena, radi toga što je 99% ekipe abuse-alo istu kempajući iznad vlastitog deploymenta, uz cover od mobilnog i stacionarnog aa.
Citiraj:
Autor Neo-ST
Mobilni AA je overpowered po meni jer gađa s jednog kraja mape na drugi i pritom skida brutalno, ali ni to nije dosta pa su mu dali 4 rakete.
|
Ne pogađa s kraja mape na drugi, ima range 500m ak se ne varam, što je problem na malim mapama kao što je ona s branom, na većim mapama ga lako riješe zajedno attack jet i heli zajedno. No i na damm-u mogu doći 2 tenka npr i 'satrat' ga, tak da to nije problem, samo malo teamworka, again.
Citiraj:
Autor Neo-ST
Brod mi je jedini odličan.
Jetove ne vozim pa ne znam.
No dobro, tek sam počeo pa ni nemam sve, vjerujem da će kasnije bit samo bolje, ali s ovim trenutno nisam impresioniran 
|
Brod ti je odličan jer je malkoc op, imho, pogotovo kombinacija sa zuni-ima.
Jetovi su kako rekoh, onaj stealth je loš jaaako dugo, dok se ne otključa više od pola unlockova pa se dobiju neke iole korisne stvari, a attack jet je brutala, terminator na mapi.
Igra je nova, sasvim nova, imho, dobra kombinacija bf2-bc2-bf3 u svim elementima, i samo traži privikavanje na mehaniku igre i kad privikneš/te vidjet ćeš da je to the game