Nije baš sve tako bajno, najmanje teamwork.
Sa svakim vozilom mi treba puno više nego u BF3 da ga uništim, to u kombinaciji sa limitiranim ammo-om koji se prazni pa čeka da se napuni = frustracija.
Npr. ja u tenku protiv drugog tenka, 1 na 1, gađamo se po 4-5 puta dok se jedno od nas dvoje ne raspadne, a dok se to desi, promijene se 4 godišnja doba i obično se još i nacrtaju protivnički inžinjeri oko mene da mu pomognu.
One MBT rakete kod injžinjera su... ne znam čemu, iskreno. Samo privuku pi*dariju na tebe. Dobre su jedino ako uspiju pogodit little birda u niskom letu pa ga katkad disableaju.
Smart rockets na chopperu su smiješne, putuju brzinom tracer darta iz BC2, doduše ako sve pogode, rade dobar damage.
Air2air rakete su za q. osim ako ovaj već prije nije potrošio flares/ecm. Čak kad se to i desi, misliš da mu je brzo kraj, i kreneš prema njemu, a on se naravno, magično oporavi i često i pobijedi.
Top od gunnera je dobar samo za pješadiju, vozilima radi damage ekvivalentan gađanju čačkalicama.
TV raketa u najboljem slučaju disablea drugog choppera, a u najgorem ga slučaju dvije disableaju. Kopnenim vozilima radi malo veći damage od gore spomenute čačkalice, npr. ko da ih gađaš petardama.
Mobilni AA je overpowered po meni jer gađa s jednog kraja mape na drugi i pritom skida brutalno, ali ni to nije dosta pa su mu dali 4 rakete.
Brod mi je jedini odličan.
Jetove ne vozim pa ne znam.
No dobro, tek sam počeo pa ni nemam sve, vjerujem da će kasnije bit samo bolje, ali s ovim trenutno nisam impresioniran