Citiraj:
Autor Neo-ST
Ono šta meni smeta kod BF4 je da su sva vozila nekako slaba...nemaš neki osjećaš da činiš štetu drugom vozilu. Samo gađaš, i gađaš, i gađaš...i tako 100 puta dok ovaj ne pukne na kraju.
Ovo bi se trebao zvati softcore, normal bi trebao biti nešto kao damage u BC2, a hardcore baš ono za mazohiste. Ispada da trebaš igrat hardcore da bi dobio "normal" ovdje.
|
Ne znam na koja vozila se referiraš, jer SVA vozila nisu ni nekako slaba, nego uopće nisu slaba. Kao npr mobileAA je i dalje prelud, meni je extra u combou sa onim unguided raketama što eksplodiraju kraj prvog letećeg objekta.
Attack jet je prebrutalan za sve na mapi, također.
'Veliki' brod također je premoćan, pogotovo u kombinaciji sa zuni rocketsima.
Sva ostala vozila - ifv-ovi, tenkovi, bird, se nakon par unlockova pretvaraju u jednako opasne, kao što i trebaju biti, samo treba odabrati dobar combo primary i secondary weapona.
Btw, damage kad pogodiš neko vozilo ti jasno piše koliki si mu napravio, tako da možeš pratit koliko ti treba da ga skineš ako ga sam gađaš, ako imaš i tim uz sebe pa još netko 'roka' po njemu, to je samo plus. Ja sam preksinoć na Zavodu najbolje osjetio protivnički teamwork na sebi, u 4-5sec sam dobio 4 rpga sa 4 strane u tenk.
A i dobar pilot i gunner u chopperu potrgaju bilo koji tenk/ifv/aa u 1, max 2 preleta, pod uvjetom da su im reloadane sve rakete.