@bosanac
Planiram također kupiti MG5350 (i punjive patrone i tintu), no sad kad sam vidio ovo što ti se dešavalo pri fast i grayscale ispisu malo me odbilo od kupnje.
Naime trenutno imam Epsona SX125, i kad namjestim da printa grayscale radi tu istu stvar koju je i tvoj MG5350 radio. A kad postavim "obično" printanje onda isprinta dobro, no skužim da tada troši i ostale tinte osim crne za običan crno bijeli tekst i printa puno sporije, dakle stvarno printa s bojama.
Sad jel to neka serijska greška na tom printeru ili si dobio malo začepljenu glavu odmah pri kupnji pa se to možda pročistilo kad si iskoristio spremnik tinte ne znam, no sad me definitivno to strah kupovati jer sam htio uzeti tog Canona baš iz razloga jer mi Epson zeza s tim, a pošto printam notne zapise, zna se desit da mi printer ne isprinta pokoju crtu na notnom crtovlju i onda je takav zapis nemoguće čitati.
Također mi je bitno da printer printa zasebno crnu i ne troši ostale patrone pri ispisu crno bijelih stranica, baš iz razloga jer notni zapisi troše nešto više tinte od printanja samog teksta.