EUW, puno više laggova, zakrčenost servera, rušenje ali veći broj "PRO" ekipe, i streamera i skill malo viši (ali i o tome bi se dalo raspravljati)... Nemaš poljaka, rusa, čeha... Ali opet ekipa s EUW kaže da im je pun k. španjolaca i francuza...
EUNE: Super ekipa s foruma, puno Hrvata, rijetki problemi s serverom, puno poljak i čeha, po meni najgori igrači ove igre...
Problem ove igre je da ti možeš biti u bronze npr. i biti igrač za platinum, ali nemožeš sam, ovisiš o druga 4 igrača, i dešava se to da pobjeđuje onaj ko ima manje "debila" u ekipi...
Sad znam 2 dobra frenda, jedan je plat I, drugi Diamond III, i oboje su se prebacili s EUW na EUNE, jer su već dobili par warninga za ponašanje, pa su se prebacili jer se brišu ti warning-i... I kažu da je EUW puno bolji šta se tiče skilla. Da su tamo jednostavno bolji igrači.
A opet s druge strane sam čuo od milju ljudi da je podjednako.. Tako da o tome nemogu ništa tvrditi s potvrdom.
Samo ti kažem, ako češ ići na EUW i neće ti npr. ići od početka, htjeti češ ići na EUNE i mrziti frenče i španjolce iz dna duše, i obrnuto.
Ako se hočeš zezati, igrati tu s nama, etc. dođi na EUNE i uživaj