Pozdrav,
Trebam malu pomoć vezano za CAD konfu. Situacija je sljedeća... Upravo sam promijenio firmu i sad me traže da im napišem zahtjeve za konfiguraciju da mogu ić pilat upravu da mi to kupe s obzirom na to da su im trenutni kompovi gore od govna. U prošloj firmi sam radio na
Precision T3610 i stvar je bila vrhunska. Doduše mislim da je to bio overkill za ono što sam radio.
Sad ću radit u brodogradnji sa Catiom gdje će sigurno modeli bit poprilično veliki. Nisu mi dali budžet nego kao da napišem što bi mi trebalo. Igranje očito ne dolazi u obzir kao ni overclock. Shodno prethodnih par postova složio sam konfu ispod. Radi se o konfiguraciji koja je preporučena kolegi mechengu s tim da je pojačana ramom i stavio sam quadro karticu. Jel to ok i jel mi napajanje u redu za to. I naravno ako ima još koji prijedlog dajte slobodno.
Intel Core i7 4771 3,5GHz,8MB,LGA 1150
Corsair 4x8GB DDR3 1600 C10
Asrock s1150 B85M Pro4
NVIDIA Quadro K2000 2GB Graphics
Corsair PSU, 430W, CX Series
Ne treba posebno naglašavat prednosti SSD-a to ću im već napomenut. Samo me još interesira bil Quadro K600 bio dovoljan čisto da se ne preseravam ako već ne moram. Cijena za to gore je 8900 kuna.
Hvala unaprijed.