View Single Post
Staro 04.11.2013., 13:30   #3085
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Evo bacio oko na tu Lumiu 520... nije da mi se ne svidja... al obzirom da sam tuljan za WP, imam par pitanja (koja su vjerojatno negdje odgovorena na WP topicu ali ne mogu naci)...

- Kakva je situacija sa Social aplikacijama za WP8 (Facebook, whatsapp, viber). Jel to sve radi kako treba, i da je djabe ko i na Androidu?
- Slikanje - jel to ide fino glatko ili se ceka 28 sekundi da fotic fokusira sto vec treba fokusirat?
- Gmail sync - ovo mi je jedna od bitnijih stavki... radi li kako treba push za gmail i za multiple account postavke, ako je to uopce moguce?
- Google contacts sync - jel moguce, ako nista drugo, barem inicijalno povuci kontakte sa G accounta, pa kasnije to sve syncati sa MS-om, ovisno kako WP to zahtijeva?

Zena nije bas gadget-freak, jedva ju nagovorih da se prebaci sa Symbiana na Android, bojim se sad da ne bude previše šokova u smislu "Ovo mi ne radi a tamo je radilo a to mi je naaaaaaajbitnije od svega osim svega ostalog sto mi je isto najbitnije, buahahawahaha (( cmi cmi smrc smrc"...

tx
perich je offline