View Single Post
Staro 03.11.2013., 21:04   #7720
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
hahah neeee... nisam nikad ni imao premium, uglavnom se smucam po khargu firestormu i caspianu, malo dosadilo a vidim ekspanzije imaju zanimljive mape

samo me brine jel ima mrtvih mapa u ekspanzijama kao sto su wake island i guilf of oman? recimo ona snjezna, sa velikim ventilatorima, te mape se cine fora

mogao bih prijeci na bf4, ali:
-glavni razlog, igram jet ili heli 99% vremena, a koliko vidim u cetvorci su oni dosta nerfani i kod jetova je uzasna kamera
-problemi
-skupo
Nerfani jetovi?
Ne, nisu, samo traže privikavanje iznova, jer je mehanika letenja skroz drukčija. A nerfani nisu nikako, 30 killstreak danas bez problema na 48slot serveru, a uzmi da sad imaš na cq large u bf4 1 attack jet, 1 stealth jet, i mobile aa. Kamera je ista, ne znam što je tu kome užasno.

OnT - broj servera u bf3 se doslovno prepolovio, jer je ekipa koja je držala servere u bf3, samo prebacila iste na bf4 po izlasku 4ke, isto kao i mi sami, tako da ćeš što dalje nalaziti sve manje servera sa željenim mapama u bf3.