View Single Post
Staro 03.11.2013., 16:14   #15
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
@medo
u pravu si sto se tice aftermarket coolera, samo ekipa koja si može priuštiti takvu karticu imaju kvalitetnija kućišta koja osiguravaju dobar protok zraka...oni dubljeg džepa kombinirati će ju sa vodenim hladjenjem i opet će biti povoljnija kupnja od titana...jedino ako titanu drasticno ne spuste cijenu...prošlo je gotovo 2 tjedna od izlaska 290x, a titan je i dalje skuplji za 400-500E
htio sam reći oni koji gledaju kupiti high end grafičku karticu definitivno se više isplati uzeti 290x nego titan od nvidie, samo treba pričekati i vidjeti hoće li ih biti sa aftermarket coolerima, jer je lakše rashladiti kućište nego GPU...neki kvalitetniji hladnjak od gigabyte windforcea, sapphire toxic iz serije 7970, asus matrix i vjerujem da ce temp. ići dolje, uz to nekakvo big tower kućište sa 7-8 ventova i vjerujem da neće ići iznad 80 stupnjeva

@DIABLO
iskreno niti je ja nebi kupio jer mi takva grafa nije potrebna, za gejmanje na 1080p mi je dovoljna i HD7950 koja se može vani naći za 170E, a dolazi sa 3 igre
Uvijek si zacrtam nekakav maximum za grafičku karticu preko kojeg ne idem, obično to bude max pola cijene od R9 290x, i za te novce se može igrati na full HD rezi sa max postavkama, recimo r9 280x bi bila i više nego dovoljna za 1080p na max out

O gejmanju na 2560 rezi niti ne razmišljam, pogotovo na 4K jer je skup sport...dok padnu cijene monitorima već će izaći R9 790x
dadosbcro je offline   Reply With Quote