View Single Post
Staro 03.11.2013., 11:15   #1
Munjara
Beerman

Munjara's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Thumbs down Redfox - G.B. digitalno oglašavanje d.o.o. - iskustva

Evo da ih "pohvalim" javno.
www.redfox.hr
Još od doba neuspješnih trgovačkih pothvata nekih neslavnih pojedinaca nisam sreo ekipu/trgovinu koja je takvo lažljivo i neposlovno dno.

Dobio neki kupon za njih prije skoro godine i prije pola godine išao iskoristiti. Napravim narudžbu čekam tjedan dva, pošaljem upite, ništa...
Koji tjedan nakon toga stranica veći dio vremena dolje.Prije nekih mjesec i nešto dobijem mail da mi je narudžba otkazana, a ako je to napravljeno greškom da im se javim.
Rekoh: Ajde da vidimo i odgovorim da nisam otkazao narudžbu nego da su oni.
Dobivam odmah odgovor u večernjim satima i uz dopisivanje kako nadograđuju i poboljšavaju stranicu ponavljam narudžbu.
Tjedan dva opet ništa, niti odgovora na stranicama za komunikaciju niti putem maila na koji mi je zadnji put promptno odgovarano.
Prošli tjedan putem on line chata pošaljem upit što mi je s narudžbom i dobivam promptni odgovor (toliko promptno da je uvredljivo jer tip nije ni pogledao) kako u ovaj ponedjeljak će biti otpremljeno.

Naravno ništa, a na dalji upit ne odgovaraju.

Strah me i pomisliti da sam platio išta unaprijed, ali čisto da imate na umu ako vam padne nešto naručivati od njih.

Čista nula.

Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 08.11.2013. u 09:59.
Munjara je offline   Reply With Quote