02.11.2013., 18:30
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Sve u svemu, promising, ali ovo je daleko od igre koja treba izači kao full release.
Opet će trebati milijun patcheva da pokrpaju igru do igrivog.
FPS je puno bolji od očekivanog, i igra ide neočekivano glatko, ali problemi sa serverima, crashanjem istih i/ili igre,pa tek očajnog zvuka koji svako malo prekida, sad je tu sad ga nema, pa se opet vrati.
Da ne govorim o očajnom zvuku pogodaka, puno puta u vozilu uopće nemam dojam da me netko gađa dok health ne dođe na kritičnu razinu, a kad sam u jetu i gađa me drugi jet običnim cannonom čuje se kao da me gađa Hellfire raketama.
Balans je isto poprilično loš, u DICEu su stvarno retardirani.
Heli je sad beyond usable, preloš, preslab, prelak za skinuti.
Hydre u jetovima su neoupotrebljive zbog first/trhird person view problema
I da mi je vidjeti morona koji se sjetio da Mobile Anti Airu treba dati 4 loadane rakete!
Pa skidam sve sa neba prije nego što ga i vidim.
Active Radar rakete, nemaju lock-on, samo ih se ispali u smjeru di je otprilike nešto i one se same navode do prve zračne mete. Meta znači nema signal da se locka već samo signal ispaljene rakete, a tad je često već kasno.
Ne mogu reći da nije zabavno shredat air sa 30mm cannonom i takvim raketama ali to je gamebreaking balans problem.
|
Pa kad se DICE krenuo natjecat sa CoD igrama. Nisi valjda očekivao neku kvalitetu, osim grafike i fizike  Sad će krenut samo štancanje nastavaka i dlc-eva.
|
|
|