Citiraj:
Autor gin.tonic
Ne razumijem poantu tvojih postova kolega @Sinac...
Druge godine ćemo sve saznati u vezi daljnjih nadogradnji, čemu sad spekulirati s tim WP9? O kojem btw nitko ne priča...
Možda potajno želiš da se ponovi priča kao s WP7? 
|
Vidim da se definitivno nismo razumjeli. Ja definitivno
NE ŽELIM da se ponovi priča s WP7 kao i sa starijim verzijama WP/WM platforme. Kog će mi vraga neki flagship mobitel na WP platformi ako je on za 6 mjeseci zastarjeli uređaj? Sad imam Lumiu 920 i ne daje mi se hrpa lova za novi mobitel.
Poanta mojih postova je da mi se čini da Microsoft gura dvije paralelne verzije nadogradnji, jedna koja bi trebala biti WP 8.1. i druga koja bi bila veća nadogradnja, možda WP 8.5, možda već WP 9. Ako pogledaš izjave iz Microsofta oko nadogradnji i spekulacije o (ne)mogućnosti stavljanja nove nadogradnje na postojeće WP 8 uređaje, sve mi se čini da se kuhaju dvije različite nadogradnje paralelno. Računaj da je Microsoftu stalo da zadrži i sadašnje Windows RT korisnike i da dobije nove, objedinjavanje Windows RT i Windows Phone platforme mu upravo to omogućava. Time bi pokrio veći segment tržišta, od jeftinih smartphonea do skupljih i jačih tableta a sve uz dosta veliku bazu softvera.