View Single Post
Staro 02.11.2013., 10:42   #3938
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor tonisostaric Pregled postova
Pa jednostavno je. Igraj sa frendovima, vjeruj mi pomaže, jer barem znaš da nije neki tard koji namjerno faila samo da pogineš tu i tamo
Pfff, nikada nisi igrao s nama?

Znaju biti flashevi ovel wall na prvom levelu da se brže stigne u lane
Znaju biti 5 man turret dive na lv1 just for the kicks
Zna biti puštanje nekog da umre tisuću puta čisto iz troll modea

Ali onda skoro svaku winamo

Ja praktički normale ne igram više ako nas nema 4-5, razlog jest da mi se ne da, ali da sam igrao prije NORMAL YOLOQ, to da, i to je izvrsno bilo iz razloga što navikneš ovisiti o sebi, i zato što brutalno možeš skill tu navući, i naučiti kako ljudi igraju i njihovu mehaniku, što ti za početak u ranked jako dobro dođe, jer bi prvih 10 placement mečeva trebao bolje odigrati.

A što se tiče rejđanja, shvati da je ovo samo igra. Svatko od nas zna izrejđati, ali shvati da je igra, npr. ako gubite bazu i nemate više inhibitora, nema problema, FARMAJ, podigni si statistiku, probaj kajtati nekoga i radi na tome. Ne isplati ti se pizditi na ljude jer nećeš ništa dobiti.

Primjer:

1. Tvoj da first blood. Imaš tri solucije:

a) "It's ok man, dont worry"
b) "Fucking idiot, report"
c) ništa ne govoriti.

Idi na a)F

a) "Farm man, jungler babysit now your lane, play passive if you need, loose cs, don't die"
b) "FUCKING IDIOT SOTP PLAYING RANKED KURWA CANCER"

a)
uvijek a)

Druga stvar ako se namjerno ide u lejn i gine, ja sam ti imao sada Riven koja je imala 0/5/0 do 6te minute, i to davala tryndameru killove. 9x report je dobila
X-Plosiv je offline   Reply With Quote