kolika je soba u kojoj ce biti smjesteni zvucnici?
Ako soba nije ekstra velika, možeš komotno gledati i neke bookshelf, jer obicno veci zvucnici traze vise prostora...recimo u sobi cca. 20m2, 4 bookshelf zvucnika sa centrom i subom je vise nego dosta, kod gledanja filmova nikada nisam pojacao preko pola snage
Nemam iskustva sa navedenim yamahinim recieverom i zvucnicima, najbolje bi ti bilo otici i poslusati, nemoj se samo zaletavati, bolje ti je malo probiti budžet nego da ti kasnije bude žao...
kada sam kupovao zvucnike i reciever, surfao sam netom, citao preporuke na nasim i stranim forumima preko mjesec dana, na kraju sam suzio izbor, isao poslusati i odlucio se na kupovinu B&W 685 bookshelf zvucnika, u uzem izboru su bili Rega RS1 i MA RX1
Kupiš si prvo dva prednja zvucnika sa kvalitetnijim AVR, kasnije kada skupis nesto novaca uzmes si sub, pa centar pa straznja dva...meni je trebalo vise od godinu dana da kompletiram cijelo 5.1 kucno kino s kojim sam sada extra zadovoljan i vjerujem da ga necu jos dugo mjenjati....velike novce nemoras bacati na kablove